Packa, packa och packa lite till.

Vi fick kattungar för ett par veckor sedan. Så söta!
 
Imorgon smäller det! Då åker jag till USA på fotoresa med en hel drös fotointresserade människor. Har en hel del resfeber just nu, för jag har inte packat klart och kan inte skaka av mig känslan av att jag glömt någonting. Men det kommer säkert att kännas lugnt när jag väl sitter i bilen imorgon på väg till Arlanda. Åh, vad det ska bli roligt!

allt.

Mycket har hänt, mycket ska hända, och jag har i princip inte uppdaterat någonting på bloggen angående mina planer. Torsdagen under Hultsfredsfestivalen var i alla fall fantastisk. Jag fick äntligen se Two Door Cinema Club, och oj vad jag var lycklig! En av de bästa konserterna någonsin.
Jag har börjat jobba och trivs tokmycket på mitt jobb! Jag har firat midsommar med några fina människor och picknickat i parker. På lördag ska jag dessutom åka till USA på fotoresa! I 13 dagar ska jag med flera andra deltagare resa runt och bara fota, fota, fota. Jäklar vad taggad jag är! 

Onsdag.

Springer runt här hemma och fotograferar lite småsaker.

Tisdag 13.38

Sommar på landet.

Och livet var vackert.

På bryggan nedaför vårt hus. Väldigt, väldigt fint.

Möcklö

I helgen var jag på Möcklö för att fira att mormor och morfar varit gifta i 50 år. Fotograferade en massa, men har inte tagit mig tid till att redigara alla bilder ännu.