Äventyr

Tog en promenad med fina Maria genom Stocksund idag.
 
Upptäckte att min statistik ökat enormt! Först förstod jag inte varför, men såg sedan att ett av mina inlägg dykt upp i sidomenyn när man loggar in på blogg.se. Blev otroligt glad! 
Nu ska vi äta mat och titta på film!
Ciao!

Way Out Crew

Okej, om jag ska vara helt ärlig så jobbade jag inte som funktionär på Way Out West. Tröjan på bilden är nämligen en funkiströja som jag fick av vår granne som arbetade på festivalen. Det enda jag bidrog med var att fylla ut publikhavet och göra köerna längre.
Idag ska jag ta det megalugnt och bara läsa, dricka te, fotografera och fixa lite på rummet. Måste ta vara på sista sommarlovsveckan! 

There's a storm coming.

Canon 5D mark II, Canon EF 50mm f/1.8
En utav årets bästa filmer. Utan tvekan. 

Perfect darkness

Canon EOS 5D mark II, Canon EF 50mm f/1.8
Knäppte den här bilden utan eftertanke. Ibland har man tur. Så. Galet. Nöjd.

Keep your heart strong.

Canon 5D Mark II, Canon EF 50mm f/1.8
 
Jag har haft det bra, bättre, bäst. De senaste dagarna har jag spenderat all min tid med mina fyra äldsta vänner, tittat på film, fikat, gått på bio, ätit grymt god mat, fyndat på Zara, pratat, skrattat så hela kroppen värker och bara haft det så galet bra! Känner mig riktigt nöjd med livet.

Earth

Canon 5D Mark II, Canon EF 50mm f/1.8. Vände bilden, intressant...
 
Nu: Jobb. Sedan: Bio i Rålambshovsparken. Kameran följer med. Kommer bli en grym dag!

Now all the pieces come together.

Canon 5D mark II, Canon EF 50mm f/1.8
Två bilder från gårdagen.

Det vackra med sommaren.

Canon EOS 5D mark II, Canon EF 50mm f/1.8
 
Om två veckor börjar jag skolan igen. Känns lite halvsurt. Vill inte att allt ska ta slut, vill inte börja plugga igen, speciellt inte nu när jag ska börja tvåan – som studiemässigt ska vara det värsta året. Så nu ska jag bara ta och njuta av de sista två veckorna så mycket jag kan. När de sedan tar slut har jag mycket annat att se fram emot. Löven skiftar färg, stickade halsdukar + tröjor, London i oktober, te och höstpromenader.
Framför allt London i oktober. 

Lite fint sådär.

Canon 5D mark II, Canon EF 50mm f/1.8
Den här fina skalet fick jag av Klara och Maria på min födelsedag. Så knasigt vackert. Älskar mönstret!

När drömmar går i uppfyllelse.

Canon EOS 5D mark II, Canon EF 50mm f/1.8. Freelensing på de två första bilderna.
 
Så hände det. Jag fyllde 17, och min största dröm gick i uppfyllelse. På en och samma gång. Bilderna i detta inlägg är nämligen inte tagna med med min vanliga kamera. De är tagna med Canon EOS 5D mark II. (!!) Jag fick såklart inte kameran bara sådär, många är inblandade i den här presenten - bland annat jag själv. Jag ska tacka er andra tusen och åter tusen gånger!
Nu ska vi snart in mot Stockholm och ikväll ska jag äta middag med några av de allra finaste. Imorgon bär det av mot Way Out West.
Min lycka omätbar.
 
P.S. Till min fina gamla 400D. Du har betytt så mycket för mig de senaste åren. Tack för allt.

Om mig/Kontakt

Maja Alina Jakobsson. 17 sommrar. Älskar fotografering mer än någonting annat. Bosatt på landet - en bit utanför Stockholm. Dagdrömmer, skriver och spelar gitarr. Hoppas att du gillar mina bilder och min blogg!
Alla fotografier är tagna av mig.
 
Kontakt: maja.jakobsson@tabyenskilda.se